Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Взаємодія фіскальної служби із запорізькими бізнесменами в центрі уваги координаційної ради з питань розвитку підприємництва

У Запорізькій міській раді пройшло чергове засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва, на якому обговорювалися механізми взаємодії фіскальної служби регіону з бізнес-спільнотою міста.
Напередодні заходу члени координаційної ради ініціювали до обговорення питання, які найбільше хвилюють підприємців міста та потребують додаткових роз’яснень Головного управління ДФС у Запорізькій області. Позицію фіскальної служби на засіданні представляли керівники Олександрівського управління Людмила Шляжко та Вознесенівського управління Марина Костирко, заступник начальника управління аудиту Олександр Васильченко та начальник відділу комунікацій Людмила Савченко.
Під час обговорення були презентовані механізми та умови надання роз'яснень щодо змін у податковому законодавстві, а також можливості отримання консультаційної допомоги. Начальник відділу комунікацій Людмила Савченко акцентувала на найбільш зручних та доступних джерелах інформації про законодавчі новації у сфері оподаткування. Окрему увагу було приділено перевагам Електронного кабінету платника податків та можливостям Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу фіскальної служби "ЗІР".
Керівники територіальних управлінь ГУ ДФС у Запорізькій області Людмила Шляжко та Марина Костирко розповіли про організацію консультування платників безпосередньо за місцем обслуговування – у податкових інспекціях м. Запоріжжя.
У ході дискусії представники запорізьких підприємців висловили свої пропозиції щодо організації взаємодії фіскальної служби з платниками податків та запропонували ці та інші питання предметно розглянути на одному з найближчих заходів.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

Переглядів: 145

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]