Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Костянтин Бриль: «Покладені на мене державницькі функції є не менш важливими, ніж служба в лавах СБУ»

 

Про це голова облдержадміністрації Костянтин Бриль заявив під час брифінгу, що відбувся у прес-центрі ОДА.

За словами очільника регіону, прийняте рішення про його звільнення у запас погодили Голова Служби безпеки України Василь Грицак та Президент України Петро Порошенко. Цим самим влада області уникне навіть натяків на подвійні стандарти і «особливий статус» для будь-кого із держслужбовців.

- Днями я написав рапорт про власне звільнення у запас з лав СБУ. Чудово розумію, що більшість питань у громади виникло через нетривіальність ситуації. Адже вперше в історії України очільником регіону було призначено діючого офіцера Служби безпеки України. Свого часу це рішення було продиктоване неспокійними умовами в регіоні, що межує із зоною проведення АТО. Саме для підтримки миру та стабільності в Запорізькій області мене і було направлено у відрядження. Піти у запас було дуже непростим для мене рішенням. Адже я ношу погони з 14 років. І все своє життя пишаюсь цим. Вважаю, що цей вчинок має стати прикладом для багатьох. І показати українцям, що немає нічого важливішого за служіння Батьківщині, - наголосив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Як зазначив очільник регіону, це рішення стане законною підставою для оприлюднення його електронної декларації як держслужбовця. Тож найближчим часом у НАЗК буде направлено листа з проханням додати у відкритий доступ декларацію Костянтина Бриля в установленому законом порядку.

- Вважаю, що покладені на мене державницькі функції є не менш важливими, ніж служба в лавах СБУ. Це моя відповідь усім популістам, які вважали, що офіцер може собі дозволити щось приховувати за погонами. Генерал СБУ - це не тільки звання, а й відповідальність за свої вчинки перед людьми та Україною, – підкреслив Костянтин Бриль.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Четвер, 18 Травня 2017 18:53 | Переглядів: 456

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]