Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Запорізький досвід децентралізації вивчатимуть представники інших регіонів

У Запорізькій області заплановано провести 14-16 червня поточного року Міжрегіональну конференцію з децентралізації в рамках реалізації Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ». Робоча нарада з організаційних питань її підготовки та проведення відбулася під головуванням заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Зінаїди Бойко.

Посадовець повідомила, що на Міжрегіональну конференцію з децентралізації запрошено майже сто представників з 10 регіонів країни, зокрема із Запорізької, Донецької, Луганської, Харківської, Дніпропетровської, Тернопільської, Кіровоградської, Миколаївської, Херсонської та Житомирської областей.

Учасники наради окреслили окремі завдання технічного характеру, які потребують негайного вирішення в рамках підготовки до заходу. Крім цього, обговорили питання можливого розширення формату конференції.

Як зазначила Зінаїда Бойко, в області Проект реалізується з 2008 року та за цей час досягнуто реальних позитивних результатів. Зокрема, вже понад половина районів області долучилися до реалізації Проекту в частині розвитку та поліпшення інфраструктури. Нині у регіоні швидкими темпами відбувається об’єднання територіальних громад. Саме громади працюють з цим проектом та відчувають поліпшення та розвиток на місцях.

Запорізька область серед інших регіонів, які залучені до Проекту, знаходиться серед передовиків. Саме тому Запоріжжя обрано майданчиком для проведення Міжрегіональної конференції з децентралізації.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Середа, 24 Травня 2017 17:56 | Переглядів: 457

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]