Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ОБСТЕЖЕННЯ УСТАНОВ ВІДПОЧИНКУ

08 червня 2017 року районною комісією з обстеження готовності до відкриття установ відпочинку для дорослих і дітей на території Запорізького району здійснено обстеження рекреаційних закладів та місць масового відпочинку населення на воді територій Біленьківської, Долинської сільських рад та Балабинської селищної ради.
До складу комісії увійшли представники відділу культури і туризму райдержадміністрації, відділу з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації, відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, юридичного відділу апарату райдержадміністрації, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, управління Держпродспоживслужби в Запорізькому районі, відділення дезінфектології ДУ «ЗОЛЦ МОЗ України», відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області та Головного управління ДСНС України у Запорізькій області.
Комісією було обстежено наступні заклади відпочинку: «Домаха» ЗМКБ «Прогрес» (смт. Балабине), б/в «Соснова роща» ЗАТ «Індустрія» (с. Розумівка), «Оптрон» ВАТ «Перетворювач» (с. Канівське), інституту «Титан» (с. Канівське), «Оріяна» ВАТ «Тавріда – Сервіс ЛТД» (с. Канівське) та об’єднаний дачний кооператив «Чайка 2010» (с. Канівське).
Під час спілкування комісії з представниками рекреаційних установ була проведена роз’яснювальна робота щодо виконання наказу Міністерства України з надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 03.12.2001 №272 «Правила охорони людей на водних об’єктах України».
За результатами обстеження готується Протокольне доручення адміністраціям установ відпочинку з відповідними зауваженнями та рекомендаціями, а також листи щодо облаштування місць масового відпочинку населення на воді.

 



П'ятниця, 09 Червня 2017 11:22 | Переглядів: 547

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]