Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Запоріжці долучились до святкування старту безвізового режиму з ЄС

Сьогодні, 10 червня, на Майдані Героїв, біля будівлі облдержадміністрації, кілька сотень запоріжців долучились до святкування старту безвізового режиму з ЄС. Молодь об’єдналась під час акції «Молодь - за європейський вибір», ініціатором якої є громадська організація «Небо без кордонів» та громадська організація «Європейська молодь України».

У рамках заходу просто неба відбулось кілька видовищних та яскравих флешмобів. Окрім цього під час заходу сім молодих запоріжців отримали нові біометричні паспорти.

Під час акції відбулись святкові виступи танцювальних та творчих колективів, вокальних ансамблів.

- У ніч з 10 на 11 червня набуде чинності рішення Європейського Союзу про надання громадянам України безвізового режиму. Це рішення дає нам з вами право не лише бути частиною європейського суспільства в думках і в серці, а й мати змогу кожного дня бачити Європу на власні очі, - пояснила ідею проведення акції один з організаторів, представник ГО «Європейська молодь України» Юлія Кривенко.

- Для того, аби наша країна рухалася вперед, нам потрібно не лише любити свою Батьківщину, а й знати та поважати своїх сусідів, адже ми живемо в унісон з Європою та маємо спільні ідеали. У нашому місті існує осередок Всеукраїнської громадської організації «Європейська молодь України», які пропагують європейські цінності та інтеграцію України до ЄС, - зазначив представник ГО «Європейська молодь України», виконуючий обов'язки директора обласного центру молоді Ярослав Храпський.

- Запорізька молодь прагне, щоб Україна стала повноправним мешканцем нового європейського дому – успішної моделі мирної співпраці між державами. А як відомо, молодь – це надзвичайно потужна рушійна сила, яка завжди досягає поставленої мети, - зазначила голова обласної студентської ради Дарина Куліченко.

До свята долучилися не лише учасники акції, а також гості міста, громадськість, студенти, активісти, представники трудових та учбових колективів та загалом всі, хто відстоює європейські цінності.

У фіналі на майдані Героїв учасники акції розгорнули та символічно об’єднали прапор України та прапор Європейського Союзу.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Понеділок, 12 Червня 2017 09:25 | Переглядів: 475

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]