Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

СВЯТО ВИПУСКНИКА

Чудовим червневим днем в чарівно прикрашеному залі зібралося багато людей: учні, батьки, рідні, викладачі, гості, односельчани.
«Сьогодні музика лунає гучно в школі
І тоне в квітах урочистий зал…
В очах у кожного і радість, і надія –
В нас випускний шкільний музичний бал!»
Такими словами відкрила головне свято – свято випускників у комунальному закладі «Дитяча музична школа» Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області ведуча випускного балу, заступник директора Мочона Тетяна Вікторівна, яка є водночас автором сценарію, організатором, режисером цього свята. Помічником, творчим радником і звукорежисером був її учень в минулому, а тепер колега – викладач Ганошенко Андрій Володимирович.
Під бурхливі оплески вісім випускників 2017 року кращі з кращих отримали свій перший державний документ про позашкільну початкову професійну музичну освіту. Церемонію вручення провели директор музичної школи Галко Ю.Г. та заступник директора Мочона Т.В. Свідоцтва з відзнакою отримали відмінники навчання Денис Пономаренко (фортепіано), Ксенія Безрідна (акордеон), Дмитро Наумов (гітара), Тетяна Горбунова (фортепіано) та Аліна Відлога (гітара, фортепіано), яка отримала два свідоцтва з відзнакою, так як навчалася на двох інструментах одночасно. Також отримали свідоцтва Ірина Сосоян (фортепіано), Анастасія Масюткіна (фортепіано) та Євгеній Минько (фортепіано).
Разом з свідоцтвами були вручені подяки батькам, які допомагали своїм дітям пізнавати світ прекрасного.
Кожен з випускників подарував глядачам прекрасні мелодії, які були виконані на різних музичних інструментах: фортепіано, гітарі, акордеоні, синтезаторі.
Викладачі з фахів, які цього року випускали учнів - Дружиніна Н.Г., Ганошенко А.В., Мочона Т.В., Нужна Л.А., Овська В.А. багато років сіяли в душах учнів зернята добра та любові до прекрасного, хвилювалися, раділи і сумували одночасно.
Пономаренко Г.О. та Наумова Т.М. від імені батьків подякували вчителям за їх копітку натхненну працю, побажали їм наснаги, здоров’я, щоб музична школа продовжувала працювати і виховувати прекрасне в учнях. Дітям же батьки побажали, щоб вони були такими ж наполегливими у досягненні мети і щоб їм у цьому допомагала музика.
Музичні дарунки для випускників підготували учні молодших класів викладача-методиста Тетяни Мочоної, такі ж зірочки, які тільки ростуть, але вже мають музичні досягнення. Це Агрич Анна, Біла Євгенія, Лавриненко Поліна, Першина Каріна, Присяжнюк Єва. Також виступили учасники обласних конкурсів ансамблів народних інструментів Білий Максим, Козиряцький Володимир, Щербань Юлія і випускниця 2000 року Третинко Сніжана, клас викладача Людмили Нужної.
Урочиста частина закінчилася, і розпочався феєрверк веселощів – «музичний капусник» - показ талантів учнів. Вдало підібрані Тетяною Вікторівною чотири театральні постановки – міні спектаклі з музичного шкільного життя неабияк розвеселили і потішили присутніх та показали, що учні уміють не тільки грати на музичних інструментах, але й мають акторські здібності, вміють співати, застосовують творчий підхід.
Особливо здивував блискучий дебют, створений при підготовці до випускного вечора дитячого рок-гурту. Було помітно неозброєним оком, що учні отримують величезну насолоду від свого виступу. Порадувало те, що випускники потоваришували між собою і захопилися музикою настільки, що палко бажають продовжити свої репетиції створеним гуртом, щоб вдосконалювати свою майстерність.
Фінал свята пройшов дуже зворушливо: хор дітей, викладачі школи а також усі випускники разом заспівали шкільний гімн, написаний старшим викладачем Ольгою Греджевою, концертмейстер Світлана Шерстова. До співаючих приєднався весь зал.



Четвер, 22 Червня 2017 20:40 | Переглядів: 541

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]