Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

РОЗБУДОВА ХОРТИЦІ – ЗАВДАННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО МАСШТАБУ

На щотижневій пресконференції голова облдержадміністрації Олександр Старух прокоментував перші підсумки роботи дискусійної платформи «Хортиця: видатна історія - велике майбутнє», яка стартувала минулої п’ятниці.

Очільник області зазначив, що протягом чотирьох останніх днів в рамках розпочатої дискусії до оргкомітету надійшло багато різнопланових пропозицій щодо напрямків розбудови національного заповідника.

Пропозицій – на три сторінки дрібним почерком. Розбудова та відродження острову – це завдання національного масштабу, що потребує спільних зусиль і залучення інвестицій. У планах цього року – відремонтувати Музей історії запорозького козацтва, який не працює вже 6 років. Ми збираємося реконструювати Козацьке коло, перетворивши його на локацію для різних культурних подій, а також зробити доступним для людей на візках великий пагорб біля музею, - розповів посадовець.

На думку обласної влади, зміни мають розпочатися із північно-східної частини острова. Тут оновлять дороги, збудують новий, зручний заїзд, облаштують зелені парковки, встановлять ліхтарі та розчистять лісові хащі.

Ключовим стане завершення будівництва нових мостів. Це дозволить швидко та зручно доїжджати на Хортицю запоріжцям та гостям міста.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА



Середа, 21 Квітня 2021 08:49 | Переглядів: 256

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]