Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Перші об’єднані територіальні громади звітують про свої успіхи

На базі Запорізького Центру розвитку місцевого самоврядування відбувся прес-брифінг, темою якого стали результати впровадження реформи децентралізації в Запорізькій області за перше півріччя 2017 року.

Директор Центру Олександр Свистун презентував присутнім звіт про проведену роботу. Зокрема, ознайомив з поточним загальним станом та динамікою об’єднання громад, продемонстрував, на якій стадії знаходиться виконання Перспективного плану об’єднання громад регіону, розповів про співпрацю з міжнародними, національними та регіональними партнерами.

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко поінформувала про ті ключові досягнення, які регіон має на сьогодні.

- Нещодавно ми були присутні на нараді, яка проводилась спільно з Міністерством регіонального розвитку. Нам було приємно чути про результати: Мінрегіоном визначено рейтинг, у якому Запорізька область посідає четверте місце по впровадженню реформи децентралізації. Наш регіон має дуже високі показники за якістю створених громад, - повідомила Зінаїда Бойко.

У рамках заходу було презентовано міні-фільм «Змінитися з громадою», який ознайомив присутніх з реальними успіхами реформи на прикладі Веселівської, Комиш-Зорянської та Берестівської об’єднаних територіальних громад. Після перегляду голови цих громад відповіли на безліч запитань стосовно процесу об’єднання та особливостей функціонування громади.

Завершилася зустріч дискусією спікерів та всіх учасників. За результатами прес-брифінгу Центр розвитку місцевого самоврядування спільно з облдержадміністрацією, а також головами Комиш-Зорянської та Веселівської ОТГ отримали від Молочанської міської ради запрошення на громадські слухання щодо процесу об’єднання місцевих громад та реформи децентралізації загалом.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю



Середа, 05 Липня 2017 07:57 | Переглядів: 423

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]