Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

СВЯТО НА ІВАНА КУПАЛА В МАЛОКАТЕРИНІВЦІ

З давніх-давен, за народною традицією, збиралися люди на свято Івана Купала. І пісні співали, і хороводи водили, і віночки на річку пускали, і опудало палили, і через вогнище стрибали…
Цієї традиції не оминули, як завжди, і малокатеринівці. Ввечері зібралися місцеві жителі та гості на берегу Дніпра. Погода-негода не заважила доброму настрою усіх присутніх. Вже насміялися, натанцювалися, натішилися чудовими виступами казкових персонажів усі, починаючи з зовсім маленьких учасників до гостей поважного віку.
На святі добрі слова привітань звучали від голови селищної ради Людмили Волик, голови Запорізької райдержадміністрації Анатолія Васюка, голови районної ради Анатолія Шевчишина.
Позитивні емоції отримали і перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Чудеснова, і заступник голови районної ради Сергій Бурма, і начальник відділу культури і туризму Ірина Гемська, районні депутати та багато інших гостей заходу.
Не заважив, навіть, дощ. Танцювали під парасольками. А коли зовсім стемніло, усі побачили «Танець вогню». Усі дійства відбувалися під бурхливі оплески присутніх. А далі – з неба посипався «золотий дощ». Візерунковий салют був ще однією приємною несподіванкою, подарованою депутатом районної ради Артемом Топольяном.
Усі присутні отримали задоволення від свята. І щиро дякували за це господарці території та усім артистам.

Директор КЗ «Центр культури і дозвілля» ЗРР



П'ятниця, 07 Липня 2017 14:31 | Переглядів: 750

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]