Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

В Новоолександрівську територіальну громаду завдяки програмі Президента було придбано 19 ноутбуків для освітян

10 грудня в приміщенні Новоолександрівській гімназії відбулося урочисте вручення ноутбуків 3 закладам освіти Новоолександрівської ТГ.

У заході взяли участь голова Запорізької райдержадміністрації Олег Буряк, заступник голови райжержадміністрації Олег Дилов, заступник голови Запорізької ОДА Руслан Шиханов, народний депутат Верховної ради України Артем Кунаєв, керівництво та депутатський корпус Новоолександрівської сільської ради.

В рамках програми Президента України «Ноутбук – кожному вчителю» на умовах спів фінансування державного та місцевого бюджетів – для 3-х гімназій Новоолександрівської територіальної громади були закуплені сучасні ноутбуки у кількості 19 штук. Григорівська гімназія отримала 6 ноутбуків, Веселянська гімназія – 5, а Новоолександрівська – 8.

Під час урочистостей Олег Буряк зазначив:

«На сьогоднішній день, в умовах всебічної цифровізації та глобалізації,а особливо в умовах всесвітньої пандемії коронавірусу та збільшення ролі дистанційної освіти – наявність сучасної оргтехніки для вчителя – є невід`ємним та необхідним засобом для ефективного навчання юного покоління майбутніх українців. Наразі молодь вже з технікою на «ти» і наявність інтерактивних та сучасних форм навчання не тільки підвищує результативність освіти, але й відкриває нові можливості для юних українців».

В кінці заходу голова Запорізької РДА вкотре наголосив, що тільки ефективна комунікація між державними органами та місцевим самоврядуванням та залучення нових соціально-економічних,інфраструктурних та освітніх проектів – підвищить якість життя та процвітання жителям Запорізького району.

 

 

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



П'ятниця, 10 Грудня 2021 16:53 | Переглядів: 206

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]