Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

До уваги експортерів!

З метою підтримки діяльності українських мікро-, малих та середніх підприємств (ММСП), що постраждали від збройної агресії з боку російської федерації, державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» реалізує низку ініціатив, метою яких є підтримка українських компаній-експортерів в умовах війни. 

Так, саме зараз Установа актуалізує інформацію про українських експортерів, які готові постачати свою продукцію за кордон в умовах війни та дати гідну відсіч всьому російському та білоруському у світі. 

На порталі Дія було актуалізовано спеціальний каталог українських експортерів або е-каталог.  Це безкоштовний онлайн-сервіс, який створений для налагодження прямих бізнес-контактів, який допоможе активувати комунікацію та сприятиме потенційній співпраці украïнських виробників з іноземними імпортерами, запити від яких надходять до установи. 

Більш детально з Каталогом українських експортерів можна ознайомитись за посиланням:

https://export.gov.ua/exporters_catalog

Наразі в каталозі українських експортерів близько 200 активних компаній, які готові експортувати. Крім того, понад 200 заявок від українських компаній, які подали запит на включення до каталогу та перебувають в процесі опрацювання. 

Також Установа отримала понад 60 запитів від іноземних компаній з таких країн як Мальта, Німеччина, ОАЕ, Бельгія, Італія, Ізраїль, Польща, Латвія, Ірландія, Канада, які шукають українських партнерів у наступних секторах - харчова промисловість, хімічна промисловість, машинобудування, меблева та деревообробна промисловість та інше. 

Реєстрація в е-каталозі за посиланням - https://export.gov.ua/exporters_catalog



Середа, 18 Травня 2022 13:35 | Переглядів: 211

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]