Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Безробітним запоріжцям пропонують військову службу за контрактом та роботу в патрульній службі

Запорізький обласний центр зайнятості провів низку ярмарків вакансій. Як чоловіків, так і жінок запрошували стати на захист своїх співвітчизників та пропонували вакансії «військовослужбовець за контрактом» та «інспектор патрульної служби».

- Наразі в області продовжується проект «Соціально відповідальний бізнес», завдяки якому ми змогли досягти з роботодавцями взаєморозуміння та побудувати більш плідні взаємовідносини. У результаті ми бачимо на ринку праці збільшення кількості вакансій, що є позитивним показником. Тому ми запросили безробітних на зустріч одразу з кількома різними роботодавцями, - зазначила директор Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

Уже сьомий у цьому році ярмарок вакансій за професією «військовослужбовець за контрактом» відбувся за участю представників обласного військового комісаріату. Дізнатися про умови військового контракту, місця служби, грошове забезпечення та іншу корисну інформацію прийшли безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості міста Запоріжжя. Офіцери ознайомили учасників заходу з основними перевагами контрактної служби, поінформували про поняття контрактної служби, можливість навчання та отримання офіцерського звання, вислугу років та оформлення пенсії, лікування та відпочинок, пільги при службі за контрактом, фінансове забезпечення на час служби.

З початку року в регіоні 1005 громадян із числа безробітних, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом у Збройних Силах України, направлені до військкоматів для співбесіди. За станом на 1 липня із них працевлаштувалися на військову службу за контрактом 105 осіб, у тому числі 82 із числа учасників АТО.

Також триває набір на безстрокову службу на посади інспектора та поліцейського до лав патрульної поліції України. У Запорізькому обласному центрі зайнятості втретє відбувся ярмарок вакансій за професією «інспектор патрульної служби».

Про вимоги до кандидатів на вакантні посади, умови конкурсного відбору, проходження служби та матеріальне забезпечення розповіла шукачам роботи інспектор із зв’язків з громадськістю Управління патрульної служби в м. Запоріжжя Ірина Кириченко.

- На службу до лав патрульної служби ми запрошуємо молодь віком від 20 до 35 років, громадян України, готових до служби в будь-якому місті країни. Гарантована заробітна плата становить від 8000 грн., надається можливість отримання вищої освіти в навчальних закладах системи МВС за державним замовленням, - повідомила інспектор та додала, що термін подання заяв на вступ до патрульної служби продовжено до 21 липня 2017 року.

За словами фахівців, ярмарок вакансій є одним із дієвих засобів вирішення мобільного та якісного укомплектування вакансій роботодавців, тому їх проведення триватиме й надалі.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Четвер, 20 Липня 2017 16:56 | Переглядів: 419

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]