Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

За терміновим розпорядженням НЕК «Укренерго» введено графік погодинних відключень

Сьогодні о 06:30 в Запоріжжі та Запорізькому районі (на підконтрольній Україні території) вводяться графіки погодинних відключень.

Таке рішення ухвалено з метою стабілізації стану єдиної енергосистеми та відновлення обладнання, пошкодженого внаслідок чергових обстрілів окупантами об’єктів енергетичної інфраструктури України.снюват

имуться у 4 черги. Відключення першої – третьої черг відбуватимуться наступним чином. О 06:30 будуть відключені споживачі ПЕРШОЇ черги. Доведена тривалість відключення – 4 години із можливою невеличкою затримкою з урахуванням часу, необхідного на переключення та вірогідністю повітряної тривоги.

По завершенні вищезазначеного періоду часу перша черга споживачів включається, виключається ДРУГА черга. У такому ж порядку та з таким самим часовим інтервалом відбувається включення другої черги та відключення ТРЕТЬОЇ черги.

Четверта черга відключень – великі промислові підприємства, які відключатимуться ввечері після 18:00.

Такі дії повторюватимуться до стабілізації єдиної енергосистеми.

Графіки погодинних відключень електроенергії по м. Запоріжжя та Запорізькому району для споживачів першої – третьої черг оприлюднені на сайті ПАТ «Запоріжжяобленерго» та доступні за посиланням: Графіки погодинних відключень електроенергії.

Нагадуємо, що на час відключення вашої оселі необхідно від’єднати від мережі всі енергоємні електроприлади та після появи світла не вмикати їх одночасно, оскільки при повторному підключенні одразу значної кількості споживачів може мати місце стрибок напруги, здатний спричинити аварійну ситуацію та пошкодження електроприладів.

 

За інформацією ПАТ "Запоріжобленерго"



Четвер, 03 Листопада 2022 10:28 | Переглядів: 169

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]