Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Подаруй своє тепло!

Працівники закладів освіти Михайло-Лукашівської громади, як і всі свідомі громадяни України, після повномасштабного вторгнення російських агресорів на територію країни, активно допомагають Збройним Силам України: плетіння маскувальник сіток,  виготовлення смаколиків, проведення різноманітних волонтерських та благодійних акцій та  багато іншого, що наближає до нашої Перемоги.

З настанням холодів, колектив Антонівської гімназії Михайло-Лукашівської сільської ради ініціював проведення акції «Подаруй своє тепло!» з в’язання теплих шкарпеток для бійців. Прагнення допомогти й зігріти кожного захисника,   відчуття причетності, потрібності об’єднувало та надихало! До кожної петельки вкладали своє тепло, любов, підтримку…

Активними учасниками акції стали 19 педагогів і працівників закладу, також долучилися і родичі, друзі, знайомі. Прядиво купували, розпускали старі речі, хтось готував клубочки, хтось в’язав шкарпетки - дружня робота закипіла і триває й досі. Ця справа не лише приносить користь, але й допомагає відволіктися від тривожних думок, а головне - об’єднує.

Напередодні Дня Святого Миколая було передано посилку з 40 пар шкарпеток одному з підрозділів Збройних Сил України! А ще у кожну пару вклали невелике послання-привітання зі святом від педагогів та учнів. Коли отримали відео від Захисників зі словами подяки, то  почали працювати ще завзятіше. Цей творчий колектив планує працювати доти, доки буде в цьому потреба, адже кожен громадянин може щось робити для нашої спільної Перемоги.

 Антонівська гімназія Михайло-Лукашівської сільської ради закликає усіх, хто має навики в’язання шкарпеток, долучатися.

 Здавалося б, яка дрібниця – шкарпетки, а скільком людям вона приносить радості, а нашим захисникам - тепла!

Крокуємо до Перемоги разом!

 

 

 

Відділ освіти, охорони здоров’я, культури  і спорту райдержадміністрації

 



Понеділок, 26 Грудня 2022 12:48 | Переглядів: 411

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]