Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ГРОМАДА ЗАПОРІЗЬКОГО РАЙОНУ ОТРИМАЛА БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ОБСТРІЛУ

Очільник ЗОВА Юрій Малашко, його перший заступник Геннадій Тімченко та директор Департаменту цивільного захисту населення ЗОДА Андрій Булавінов перевірили хід аварійно-відновлювальних робіт з ліквідації наслідків ракетного удару в передмісті обласного центру.

В результаті підступної атаки росіян по мирному населенню Запорізької області три десятки будинків зазнали ураження різного рівня. Керівник Кушугумської територіальної громади Володимир Сосуновський наголосив, що люди об’єднуються та за можливості допомагають один одному в усуненні руйнувань, особливо людям похилого віку, які не можуть провести роботи самостійно.

Волонтери, селищна рада у повному складі та небайдужі сусіди об’єдналися, щоб допомогти постраждалим. Ми вдячні обласній військова адміністрації, яка оперативно передала будівельні матеріали для проведення ремонтних робіт. Завдяки цьому та допомозі інших благодійних організацій ми зможемо все зробити швидко, - розповів Володимир Сосуновський.

Окрім обласної державної адміністрації, на допомогу людям також прийшли БО "БФ "Карітас Запоріжжя" та добровольчий будівельний батальйон “Добробат”, а також працівники ДСНС.

Внаслідок обстрілу постраждав приватний сектор. Ремонтні роботи треба провести дуже оперативно, адже через несприятливі погодні умови будинки можуть прийти в непридатний для проживання стан. Зараз оперативно проводиться детальна фіксація збитків, аби люди могли отримати необхідні для відновлення матеріали, - зазначив Геннадій Тімченко.

Запорізька обласна військова адміністрація оперативно відреагувала на звернення Кушугумської селищної ради Запорізького району щодо надання матеріальних цінностей з регіонального резерву. Так, напередодні під головуванням очільника Запорізької ОВА Юрія Малашка відбулось позачергове засідання регіональної комісії з питань ТЕБ НС, за результатами якого на баланс селищної ради передали листи шиферу ВЦ, цвяхи для них та саморізи по дереву для ліквідації наслідків ураження.

На жаль, 20 лютого ворожі війська воювали не з нашими ЗСУ, а з мирними жителями Балабине. Люди не залишаться сам на сам з цією бідою. Продовжуємо й далі йти пліч-о-пліч. Відновимо й відбудуємо все зруйноване. Головне зараз - убезпечити та підтримати мирне населення. Продовжуємо працювати на нашу спільну перемогу!, - підсумував очільник Запорізької ОВА.



Середа, 22 Лютого 2023 15:56 | Переглядів: 299

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]