Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Підтвердити результати неформального професійного навчання тепер можна і за професією „Електрогазозварник”

Нині людям без документу про освіту важко на рівних конкурувати на ринку праці. Українці, які працювали та оволоділи певними професійними навичками, але не мали при цьому документального підтвердження, мають змогу підтвердити свою компетенцію та отримати документ державного зразка.
Підтвердження результатів неформального професійного навчання – це одна із дієвих послуг державної служби зайнятості. В Запорізькій області вже 9 громадян, які мали належний практичний професійний досвід, підтвердили свої професійні компетенції за професією «Кухар».
Підтвердити результати неформального професійного навчання тепер можна і за професією „Електрогазозварник”.
За результатами оцінювання кваліфікаційним центром буде видаватися сертифікат встановленого зразка про присвоєння (підтвердження) професійної кваліфікації „Електрогазозварник”, інформація вноситиметься до Реєстру кваліфікацій Національного агентства кваліфікацій.

  • «Безробітні громадяни, які знаходяться на обліку у центрах зайнятості, та які здобули професійні компетентності з професії «Електрогазозварник» шляхом неформальної або інформальної освіти та в інших країнах, можуть отримати направлення на проходження процедури присвоєння (підтвердження) зазначеної професійної кваліфікації, у будь-якому центрі державної служби зайнятості», – роз’яснює директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

 Фінансування підтвердження результатів неформального професійного навчання здійснюється за рахунок коштів особи або роботодавця (у разі направлення ним особи).

З питань підтвердження результатів неформального професійного навчання з професії «Електрогазозварник» звертайтеся до ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості», який буде здійснювати присвоєння (підтвердження) професійної кваліфікації «Електрогазозварник».

Додаткову інформацію можна отримати https://profcentre.odessa.ua/kvalfkatsyniy-tsentr/ або у відділі активних програм зайнятості Запорізького ОЦЗ за номером (061)233-31-36

Якщо у Вас виникають питання, що стосуються зайнятості, звертайтесь до «Сontact -центру» Запорізького обласного центру зайнятості за тел.0 800 33 67 28  або до телеграм каналу Підтримка ДСЗ https://t.me/Pidtrumka_DCZ_Zaporizhzhia

Вільнянська районна філія
Запорізького обласного центру зайнятості



Четвер, 23 Лютого 2023 14:25 | Переглядів: 242

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]