Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЮРІЙ МАЛАШКО ВІДВІДАВ ХАБ ЗАПОРІЗЬКОГО РАЙОНУ

Керівник ЗОВА зустрівся з начальником Запорізької районної військової адміністрації та ознайомився з функціонуванням хабу.

Запорізький район - це вільна територія, яка практично за рік війни прийняла понад 146 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Люди, які евакуювалися з зон проведення активних бойових дій, змогли знайти прихисток у Запорізькій, Вільнянській, Михайлівській, Широківській та інших громадах району.

Дуже великий транзит ВПО прийшовся саме через Запорізький район. Так сталося, що усе навантаження тилу ми взяли на себе. Частина людей залишилась у наших громадах, частина - поїхала далі. Але ми намагалися зробити усе можливе, щоб допомогти та прихистити нужденних. Для цього організували хаби, де наші громадяни отримують консультації, медикаменти, їжу, воду, дитяче харчування тощо, - зазначив голова Запорізької РВА Олег Буряк.

Окрім цього, Юрій Малашко та представники районної військової адміністрації обговорили кадрове питання на місцях і спроможність Запорізького району допомогти іншим територіям під час деокупації області. Керівник ЗОВА наголосив, що наше головне завдання - продовжувати підтримувати військових й водночас створювати потужний тил.

Дякую Запорізькому району за плідну роботу. У кожного свій фронт, проте ви дійсно стали надійним тилом. Переконаний, що всі проблеми ми поступово вирішимо, щоб під час деокупації територій ви мали змогу підтримати співгромадян, надати прихисток й забезпечити необхідним. Тож, об’єднаймо зусилля та чекаємо на скоріше звільнення наших міст, - наголосив очільник Запорізької ОДА Юрій Малашко.

ЗАПОРІЗЬКА
ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 




Четвер, 23 Лютого 2023 16:02 | Переглядів: 298

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]