Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Територіальна громада Запорізького району з січня 2022 року бере участь у проєкті «Розбудова демократичного, мирного та гендерно рівноправного суспільства в Україні – Фаза II»

За сприяння сільського голови Михайло-Лукашівської сільської ради Олени Миколаївни Байдукової, територіальна громада Запорізького району з січня 2022 року бере участь у проєкті «Розбудова демократичного, мирного та гендерно рівноправного суспільства в Україні – Фаза II», який реалізується структурою «ООН Жінки» в Україні у партнерстві з Українським Жіночим Фондом у Сумській, Чернігівській, Кіровоградській, Запорізькій, Луганській та Донецькій областях, за фінансової підтримки Уряду Норвегії.
Умовою участі у даному проєкті був вибір мобілізаторки та створення групи самодопомоги, у яку входять активні жінки. Мобілізаторкою виявила бажання працювати Дудник Тетяна Анатоліївна, бібліотекар Михайло-Лукашівської бібліотеки, яку було затверджено на зібранні вищезазначеної організації у м. Київ.
Впродовж року група виконувала різноманітну роботу: проводили тренінги для населення, опитування місцевих жителів та перепис населення с. Михайло-Лукашеве, брали участь у навчанні.

Найвідповідальнішою, найцікавішою стала робота по написанню та впровадженню власного грантового проєкту «Надія на життя». Поштовхом для вибору теми для написання даного проекту послугувала відсутність обладнання в єдиному на території громади укритті.
Проєкт пройшов усі етапи реалізації. Відповідно до виграної грантової угоди, «ООН Жінки» в Україні у партнерстві з Українським Жіночим Фондом за фінансової підтримки Уряду Норвегії виділив кошти в сумі 132 000 грн. Частина коштів пішла на оплату тренінгів, а кошти в сумі 102 922 грн. 30 коп. витрачено на придбання обладнання для укриття Михайло-Лукашівського ліцею.

 

Відділ освіти, охорони здоров’я, культури і спорту Запорізької райдержадміністрації



Вівторок, 07 Березня 2023 12:57 | Переглядів: 200

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]