Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ОФІЦІЙНИЙ МЕДІАЦЕНТР ОБЛАСТІ РОЗПОЧАВ СВОЮ РОБОТУ

Запорізька обласна військова адміністрація відкрила нову локацію для проведення інформаційних заходів із ЗМІ.

Створений пресцентр стане майданчиком для публічної комунікації влади, правоохоронних органів, військових та фахівців різних напрямків з представниками засобів масової інформації Запорізької області.

На новоствореній локації регулярно проводитимуться брифінги, звіти, звернення, пресконференції, що посилить інформування населення щодо поточної ситуації в Запорізькій області. Це місце стане центром надання оперативних повідомлень у разі надзвичайних ситуацій, адже тісний контакт з представниками засобів масової комунікації дозволить швидко та якісно надавати всю необхідну інформацію.

Робота офіційного Медіацентру розпочалася з пресконференції очільника Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашка.

Це той майданчик, який дозволить вийти на новий рівень взаємодії з запорізькою громадою через ЗМІ. Нас почують як на вільній українській території, так і у тимчасово окупованій. 453 добу пліч-о-пліч обороняємося кожен на своєму фронті, але заради єдиної мети. Про щоденні виклики та роботу заради українського майбутнього для Запорізької області будемо говорити тут, вибудовувати стратегії та разом рухатися до Перемоги!, - зазначив очільник ЗОВА.

Департамент культури та інформаційної політики



Вівторок, 23 Травня 2023 07:29 | Переглядів: 219

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]