Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

БЕЗПЕЧНЕ ДИТИНСТВО - МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ: У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОВЕЛИ ЗАХОДИ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Збереження життя та здоров'я маленьких українців - пріоритет сьогодення. Попри спроби окупантів забрати щасливе дитинство, дітлахи вірять у свою державу та скорішу перемогу над ворогом, ростуть справжніми патріотами, які поважають звичаї, традиції, а головне - своїх захисників.

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня захисту дітей з урахуванням безпекових умов для малечі влаштували велике свято, яке не лише порадувало, але й допомогло набути нових корисних навичок та умінь. На захід завітали учні закладів загальної середньої освіти, в тому числі діти ВПО з тимчасово окупованих територій.

До привітань малечі долучилися представники обласної влади, Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, ГУ ДСНС України у Запорізькій області, Запорізької обласної організації Товариства Червоного Хреста України тощо.

Найголовніша мета нас - дорослих - забезпечити щасливе майбутнє малечі. І все це будемо робите вже зараз, попри те, що триває широкомасштабна війна. Це особливо важливо зараз, коли країна-агресор наражає на небезпеку життя кожної дитини. Бажаю вам всім здоров’я та витримки, а все інше зроблять Збройні сили України і ми - дорослі. Слава України!, - зазначив Юрій Малашко.

Для гостей свята виступили юнацькі творчі колективи, крім цього, представники ГУ ДСНС в Запорізькій області та ГУНП в Запорізькій області підготували локації з пожежно-рятувальною технікою, піротехніками, фахівцями каністерапії, ювенальної поліції та кінологічного центру, психологами, а також різноманітними інтерактивами з безпеки та фотозонами.

Департамент культури та інформаційної політики



П'ятниця, 02 Червня 2023 07:29 | Переглядів: 134

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]