Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Відкриття Класу безпеки в закладі освіти Матвіївської сільської ради Запорізького району

1 червня, перший день літа, в який відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни. Вкрай важливим цей день видається під час війни в Україні.
Тому особливо символічно, що саме в цей день на базі опорного закладу освіти «Матвіївський загальноосвітній навчально-виховний комплекс «Всесвіт» Матвіївської сільської ради Запорізького району відкрився Клас безпеки, основною метою якого є організація занять для дітей різновікових категорій в безпековій сфері, формування навичок безпечного проживання з раннього віку.
В урочистій зустрічі взяли участь представники органів державної та місцевої влади, працівники ДСНС України, співробітники Національної поліції, а також - учні та працівники закладу освіти на чолі з директором Оленою Фесенко. Діти ознайомили всіх присутніх з класом безпеки, а представники ДСНС та Національної поліції України провели для малечі навчальні майстер-класи та презентували їм подарунки. Олена Сергіївна повідомила, що Клас безпеки створений на кошти місцевого бюджету та залишків субвенції, а всі роботи виконувались працівниками закладу освіти.
З вітальним словом до присутніх звернулись почесні гості: Олександр Чекригін, директор Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України, Людмила Бухаріна, директор Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації, Олег Буряк, голова Запорізької районної державної адміністрації, Олексій Гладишев, голова Матвіївської сільської ради, та Олена Босенко, інспектор СЮП ЗРУП ГУНП в Запорізькій області.
Вітаємо Матвіївську громаду з корисним надбанням – Класом безпеки. Дякуємо всім причетним до цього проєкту за небайдуже ставлення до безпеки підростаючого покоління. Маємо надію, що в новому навчальному році учні опорного закладу освіти «Матвіївський загальноосвітній навчально-виховний комплекс «Всесвіт» Матвіївської сільської ради зможуть цікаво та пізнавально проводити час у Класі безпеки!

Відділ освіти, охорони здоров’я, культури і спорту райдержадміністрації

 



Понеділок, 05 Червня 2023 10:37 | Переглядів: 194

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]