Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Привітання голови Запорізької райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Олега Буряка Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Шановні працівники «культурного фронту» Запорізького району!
Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом –
Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!


Українська земля завжди була щедрою на таланти, і сьогодні культура є одним з вирішальних важелів національного відродження.
Ви формуєте духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві.
Ваша майстерність та професіоналізм зберігає і постійно збагачує українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні та популяризації народних традицій.
Але сьогодні російський агресор вбиває не лише наших людей, нищить не лише наші міста і села, а й нівечить культуру, мистецтво, слово, розграбовує музеї та осередки культури. Наразі у запеклій боротьбі ми відстоюємо не лише територію, не лише життя українців, а й нашу культуру, бо українська культура – ще одна потужна зброя проти окупантів.

Щиро вдячний працівникам будинків культури та клубних установ, бібліотек, музеїв, мистецьких навчальних закладів, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук у реаліях сьогодення, духовну підтримку як мешканців району, так і внутрішньо переміщених осіб, волонтерську діяльність та вагомий внесок у розвиток культури нашого району.
Бажаю кожному з Вас мирного неба, міцного здоров’я, безмежного щастя, родинного тепла, великих творчих успіхів та мистецьких злетів,
а головне - скорішої Перемоги!
Слава ЗСУ!
Слава Україні!
Героям Слава!

З повагою
Голова Запорізької
райдержадміністрації , начальник                                                                                                           Олег БУРЯК
районної військової адміністрації

 



Четвер, 09 Листопада 2023 16:02 | Переглядів: 186

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]