Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Липень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24 31
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

НАВЧАННЯ В МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКІЙ ГРОМАДІ: ІСНУЮЧІ УКРИТТЯ РЕМОНТУЮТЬ, НОВІ – ПЛАНУЮТЬ БУДУВАТИ

В Михайло-Лукашівській громаді Запорізької області готуються до навчального року. В наявних укриттях проводять ремонтні роботи. Завершується проєктування додаткових захисних споруд. Про це повідомив голова Запорізької ОДА Іван Федоров під час виїзної наради в громаді.

Михайло-Лукашівському ліцею виповнюється 50 років. Сьогодні в закладі навчаються понад 160 учнів. Аби діти змогли очно відвідувати школу, тут ремонтують укриття:

У школі стартує ремонт наявного сховища, аби вже з 1 вересня учні могли сісти за парти. Плануємо зробити зонування – облаштувати три класи. Кожен на 20 учнів та педагогів. Працюватимемо в 2 зміни, аби всі бажаючі могли навчатися офлайн, – розповіла в. о. директора Михайло-Лукашівського ліцею Ольга Руденко.

У Максимівському ліцеї через відсутність укриття учні навчалися онлайн. Громада прийняла рішення про розробку проєкту та будівництво для учнів закладу сучасного укриття.

Ми дуже хочемо, щоб наші учні могли знову навчатися разом. Розраховуємо на підтримку громади та влади, щоб якомога швидше побудувати укриття й повернутися до звичайного навчального процесу, – поділилася директорка Максимівського ліцею Ольга Головко.

Підготовка до нового навчального року в безпечних умовах – на контролі обласної влади. Вона підтримує Михайло-Лукашівську громаду в організації повноцінного освітнього процесу.

Коштом обласного бюджету та субвенції державного бюджету ми зможемо придбати 2 шкільних автобуса. Плануємо передати їх уже в серпні. Також працюємо над пошуком додаткових коштів на будівництво укриття у Максимівському ліцеї. Реалізація цього проєкту дозволить повністю задовольнити потребу в офлайн навчанні для дітей Михайло-Лукашівської громади, – підсумував Іван Федоров.



П'ятниця, 12 Липня 2024 11:06 | Переглядів: 20

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]