Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

З нагоди Дня Державного Прапору та Дня незалежності України відбувся святковий концерт та традиційний фестиваль «Козацьке коло» на території села Новоолександрівка

23.08.2017 на території стадіону була устаткована виставка майстрів декоративно-прикладного мистецтва села Новоолександрівка , а також стаціонарна, святково прикрашена сцена з флагштоком, на якому майорів Державний Прапор.
На захід завітали гості з інших сусідських сільських та селищних рад, керівники районних відділів, управлінь, структурних підрозділів, громадських організацій, депутати різних рівнів, голова Запорізької райдержадміністрації Анатолій Васюк та голова районної ради Анатолій Шевчишин
Розпочався захід залпом справжньої козацької гармати та поздоровлення і вручення господарем території та керівниками району Почесних грамот і Подяк обласного та районного рівнів активістам, аграріям, талановитій молоді Новоолександрівської сільської ради.
Святкову концертну програму складали артисти художньої самодіяльності Новоолександрівського будинку культури, Юльївського клубу, Малокатеринівського будинку культури та комунального закладу «Обласний центр патріотичного виховання молоді» Запорізької обласної ради (м. Запоріжжя).
Представники козацького осередку «Спас – Вихлист» Запорізького району на чолі з отаманом Павлом Карякіним показали справжню майстерність в змаганнях «Лава на Лаву».
Усіх присутніх безкоштовно пригощали справжнім козацьким кулішем, для дітей та дорослих місцева торгівля організувала роботу виїзного кафе, продаж солодкої вати тощо, а наприкінці свята відбулася лазерна дискотека.

 

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації



Понеділок, 28 Серпня 2017 14:48 | Переглядів: 619

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]