Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Запорізькі підприємці можуть отримати фінансову та інформаційну підтримку

В області розпочато два конкурси, які направлені на розвиток малого та середнього підприємництва.

Перший - конкурс бізнес-планів учасників та випускників мережі бізнес-інкубаторів на базі вищих навчальних закладів Запорізької області. Мета зазначеного конкурсу – забезпечення розвитку малого і середнього підприємництва, заохочення та підтримка підприємницьких ініціатив молоді Запорізької області. У 2017 році з обласного бюджету на реалізацію зазначеного заходу виділено 100 тис. грн. Як зазначили у Департаменті економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, відповідно до закону фінансову підтримку зможуть отримати лише суб’єкти підприємництва. Тому інкубанти, які переможуть у конкурсі для отримання фінансової підтримки, повинні будуть зареєструватися як суб’єкти підприємницької діяльності. Граничний термін подання документів для участі у конкурсі – 25.09.2017 до 17-00.

Нагадаємо, що в рамках Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва в Запорізькій області створено 2 бізнес-інкубатори на базі Запорізького національного університету та Запорізької інженерної академії. У цьому році планується відкриття ще двох бізнес-інкубаторів на базі Бердянського університету менеджменту і бізнесу та Таврійського державного агротехнологічного університету (м. Мелітополь).

Другий - конкурс з інформаційної підтримки місцевих товаровиробників. У рамках конкурсу буде проведено відбір суб’єктів господарювання у сфері видавничої справи (видавців, виготовлювачів видавничої продукції) та суб’єктів інформаційної діяльності у сфері телебачення та радіомовлення для здійснення інформаційної підтримки місцевих товаровиробників. У 2017 році з обласного бюджету на реалізацію зазначеного заходу виділено 100 тис. грн. Граничний термін подання документів для участі у конкурсі – 12.09.2017 до 17-00.

Після визначення переможців конкурсу місцеві товаровиробники зможуть звернутися до Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області» для отримання інформаційної підтримки в рамках заходу.

Довідково: з більш детальною інформацію щодо умов участі у конкурсі можна ознайомитися на сайті облдержадміністрації у підрубриці «До уваги зацікавлених осіб!», рубрика «Розвиток та підтримка підприємництва» розділу «Регуляторна політика та розвиток підприємництва» (http://www.zoda.gov.ua/news/37272/do-uvagi-zatsikavlenih-osib.html).

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Вівторок, 29 Серпня 2017 14:37 | Переглядів: 411

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]