Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

За надані факти розкрадання кабельних ліній запроваджено грошову винагороду

На сьогодні в області залишається загрозлива ситуація, пов’язана зі збільшенням кількості випадків зловмисного пошкодження майна та обладнання Запорізької філії ПАТ «Укртелеком», ПАТ «Запоріжжяобленерго», Запорізької дирекції залізничних перевезень регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» та ЗКП ГЕТ «Запоріжелектротранс». За перше півріччя сталося понад 1,4 тисячі випадків викрадення, що значно більше, ніж рік тому.

У зв’язку з цим розпорядженням голови облдержадміністрації затверджено низку заходів з метою протидії розкраданню кабельно-провідникової продукції та промислового обладнання на території Запорізької області.

Так, Запорізькій філії ПАТ «Укртелеком» рекомендовано підготувати матеріали щодо отримання грошової винагороди за інформування Національної поліції та ПАТ «Укртелеком» про факти скоєння злочинів з розкрадання кабельних ліній зв’язку.

Ці повідомлення запропоновано розмістити: ПАТ «Запоріжжяобленерго» - на квитанціях для сплати за спожиту електричну енергію, Запорізькій дирекції залізничних перевезень регіональної філії «Придніпровська залізниця» - на залізничних вокзалах, станціях та у вагонах рухомого складу, ЗКП ГЕТ «Запоріжелектротранс» - на зупинках громадського транспорту та в салонах рухомого складу.

Головам районних державних адміністрацій та міським головам міст обласного значення також доручено розповсюдити цю інформацію за допомогою комунальних підприємств на під’їздах житлових будинків; провести комплексну інформаційну кампанію щодо запобігання крадіжкам кабельно-провідникової продукції та промислового обладнання, інформувати безпосередньо про факти скоєння таких крадіжок та виявлення місць прийому металобрухту.

Головному управлінню Національної поліції в Запорізькій області запропоновано на підставі наданої Департаментом промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації узагальненої інформації розробити та затвердити графік перевірок місць прийому металобрухту; провести перевірки місць прийому металобрухту на відповідність вимогам діючого законодавства, наявності фактів незаконного прийому промислового металобрухту, в тому числі кабельно-провідникової продукції тощо.

У рамках цих заходів «Укртелеком» призначив винагороду у розмірі 1000 гривень за кожного впійманого злодія. Кожен свідомий громадянин може повідомити про злодія і його протиправні дії та отримати винагороду. Для цього потрібно зателефонувати за номером: (061) 225 60 37.

У разі володіння інформацією про незаконні приймальні пункти металобрухту на території Запорізької області, які приймають кабельно-провідникову продукції та промислове обладнання просимо повідомляти Головне управління Національної поліції в Запорізькій області за телефоном 102 та Департамент промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації за тел. (061) 239-92-42.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



П'ятниця, 08 Вересня 2017 09:42 | Переглядів: 394

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]