Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Костянтин Бриль: "Завдяки такому лідеру, як Петро Порошенко, ми здобудемо перемогу у багатьох напрямках розвитку нашої держави "

олова облдержадміністрації підбив підсумки засідання Ради регіонального розвитку, що відбулось в Києві під головуванням Президента України Петра Порошенка.

Як повідомив Костянтин Бриль, головними темами засідання стали розвиток села та економічна модернізація країни. Обидва ці напрямки об'єднує децентралізація.

- Реформа децентралізації, ініційована Президентом України Петром Порошенком, - найголовніша реформа, що відбувається на сьогодні в державі. Якщо пригадати, як вона починалась, то можна побачити, як тодішні політичні опоненти запевняли, що децентралізація зруйнує село, забере всі гроші, знищить медицину та освіту у невеличких селах. Проте, нині ми бачимо результати зовсім протилежні залякуванням. Більше того, вчорашні опоненти вже бажають бути причетними до реформи. Не важливо, що кажуть популісти - люди самі зроблять висновки. І для того, аби отримати результати, нам потрібно не збавляти темп і активно працювати далі. Завдяки такому лідеру, як Петро Порошенко, ми здобудемо перемогу у багатьох напрямках розвитку нашої держави, - наголосив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Відкриваючи засідання Ради регіонального розвитку, Петро Порошенко звернув увагу представників влади на місцях, що головною підтримкою розвитку є інвестори. Причому не тільки закордонні, а й українські.

За словами Костянтина Бриля, Запорізька область активно працює в цьому напрямку. Головним підтвердженням можна назвати «InCo Forum-2017», що пройшов у Запоріжжі 12 жовтня. Його результати - підписання важливих міжнародних угод та досягнення домовленостей на українському рівні.

- Першочергове залучення інвестицій ми бачимо саме для об'єднаних територіальних громад. Маємо гарні результати за 2016-17 роки та не менш амбітні плани на наступний рік. Це стосується не лише іноземних, а й вітчизняних компаній. Розраховуємо, що потужний поштовх розвитку в 2018 отримають Вільнянський, Токмацький, Запорізький райони, Бердянськ, Приморськ, Приазов'я та інші території, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю



Середа, 25 Жовтня 2017 10:47 | Переглядів: 373

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]