Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Благодійний марафон для ветеранів АТО збирає всіх небайдужих

За ініціативи учасників антитерористичної операції в області триває третій благодійний телемарафон до Дня Збройних Сил України. Організаційні моменти його проведення розглянули на нараді, яку провів заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін.

- Цей телемарафон – чудова нагода продемонструвати єдність влади, бізнесу, всієї запорізької громади навколо соціальної підтримки наших захисників. Адже хлопці, які відстоювали мир та спокій на Донбасі, потребують лікування, реабілітації, складних операцій. Маємо розробити покроковий алгоритм, активізувати всіх ветеранів Запорізького краю, достукатися до бізнесу. Сподіваємося на широку підтримку засобів масової інформації, щоб усі небайдужі могли долучитися до благородної справи, - наголосив посадовець.

На думку голови громадської організації «Побратим», скарбника телемарафону Світлани Алексєєвої, важливо, щоб керівники всіх рівнів відповідально поставилися до громадської ініціативи. Всі кошти, зібрані на територіях, залишаться на місцях, підуть виключно на потреби земляків. Використання грошей дуже прозоре – розподіл здійснює Спостережна рада у складі дев’яти АТОвців, волонтерів та батьків загиблих героїв. Рішення приймаються консенсусом. У першу чергу, допомагатимуть рідним та близьких полеглих бійців, інвалідам війни, пораненим, колишнім солдатам, що потребують коштовного лікування чи потрапили до життєвої скрути. Також не забудуть про воїнів добровольчих батальйонів, які через бюрократичну тяганину досі не отримали статусу учасників бойових дій.

Найближчим часом члени Спостережної ради побувають на всіх територіях, зустрінуться з керівниками районів, громад та міст, розкажуть про завдання марафону директорам промислових та аграрних підприємств.

Підсумки телемарафону буде підбито 6 грудня на урочистому зібранні в обласній філармонії ім. Глінки.

Допомогти нашим захисникам можна вже сьогодні.

Одержувач коштів – громадська організація «Центр «Побратим»
Розрахунковий рахунок – 26006300373614 у Запорізькому обласному управлінні АТ «Державний ощадний банк України»
Код ЄДРПОУ 40111109
МФО - 313957
Призначення платежу – участь в обласному благодійному марафоні до Дня Збройних Сил України від (назва підприємства, установи, організації, дані фізичної особи) для (назва району, міста обласного значення, громади)

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Четвер, 16 Листопада 2017 13:47 | Переглядів: 408

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]