Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Президент підписав Закон щодо посилення соціального захисту учасників АТО, учасників Революції Гідності та членів їх родин

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» щодо посилення соціального захисту учасників антитерористичної операції, учасників Революції Гідності та членів сімей загиблих таких осіб.

«Ми в рекордні терміни опрацювали його з Верховною Радою і Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» щодо посилення соціального захисту учасників АТО, учасників Революції Гідності та членів їх родин сьогодні у вашій присутності я маю велику честь підписати», - зазначив Петро Порошенко під час зустрічі з учасниками Революції Гідності.

У 4-ту річницю Революції Гідності Президент привітав її учасників з Днем Гідності і Свободи. «Ця Революція Гідності стала яскравим свідченням споконвічного прагнення українського народу відстоювати вічні цінності свободи і демократії, прагнення нашого народу повернутися назад до європейської родини народів, вимагати від влади підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом, вимагати реформування країни», - зауважив він.

«Я хочу подякувати кожному з вас у цій кімнаті, і у вашій особі усім, хто ризикуючи життям і здоров’ям забезпечив перемогу ідей, які були підняті під час Революції Гідності»,- підкреслив Петро Порошенко.

Президент також наголосив, що нарешті розпочався процес створення Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції Гідності. Він зауважив, що вже прийнято рішення про виділення земельної ділянки для зведення Меморіалу, та нагадав про виділення зі свого Благодійного фонду 3 млн. грн. для започаткування конкурсу на кращий архітектурний проект.

За матеріалами офіційного Інтернет-представництва Президента України



Середа, 22 Листопада 2017 10:05 | Переглядів: 342

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]