Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Нова лікарня в Кушугумі готується до офіційного відкриття

Перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Давтян провів виїзну нараду на будівництві лікарні у смт. Кушугум Запорізького району.

Разом із заступником голови ОДА Едуардом Гугніним, головою Запорізької райдержадміністрації Анатолієм Васюком, керівником Департаменту охорони здоров’я ОДА Вікторією Клименко та працівниками медичного закладу представники обласної влади оглянули відділення та палати.

Наразі комунальники виконують роботи з благоустрою прилеглої території, тим часом, як сам медичний заклад уже третій тиждень приймає пацієнтів.

Нагадаємо, будівництво об’єкта триває з 2011 року. За ці роки з державного, обласного та районного бюджетів було профінансовано понад 80 млн. грн.. Введення в експлуатацію сучасної лікарні дасть можливість отримувати якісну медичну допомогу жителям селищ Кушугум, Балабине, Малокатеринівка та інших прилеглих населених пунктів.

- Це важливий соціальний об’єкт - тут є поліклініка, стаціонар, педіатрія, діагностичне відділення з лабораторією. Що ж стосується недоліків, то впевнений, що за допомогою відвідувачів ми їх не лише виявимо, а й усунемо в найкоротші терміни. Адже обласна влада зацікавлена в тому, аби люди отримували якісну медичну допомогу, - зазначив Дмитро Давтян.

Урочисте відкриття закладу відбудеться найближчим часом.

Поліклініка в Кушугумі розрахована на 250 відвідувань.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Середа, 15 Березня 2017 08:58 | Переглядів: 631

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]