Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Запорізький район «запалив Новорічно-Різдвяні вогні» на головній ялинці Запоріжжя

06 січня, напередодні Різдва, творчі колективи Запорізького району привітали мешканців та гостей міста Запоріжжя на головній сцені, що устаткована на площі Фестивальній біля центральної ялинки.
В Новорічно-Різдвяному фестивалі взяли участь найактивніші працівники культури та аматори Новоолександрівського БК, які взяли на себе основну організацію заходу за участю неперевершених танцювальних та вокальних колективів (учасники від 5 до 30 років), а також показового виступу вихованців осередку «Спас – Вихлист». Як завжди, «запалювали» наші улюблені Ручаївські «Дівчата» Широківської ОТГ, які подарували добрий настрій усім присутнім своїми піснями, танцями, а також пригостили смачними бутербродами із салом під відповідний номер. Тож, як висловилися обласні керівники галузі, які, як і районні, не залишалися осторонь і активно підтримували кожний номер виступу району, «…Запорізький район, як завжди, надав і хліба, і видовищ».

Дружню та святкову атмосферу створювали працівники культури та молодь в новорічних атрибутах з сіл та селищ Кушугум, Степне, Шевченківське, Широке, Веселянка, ну і звичайно, Ручаївка та Новоолександрівка. Велика подяка голові Новоолександрівської сільської ради, який особисто приїхав підтримати артистів, за надання транспорту, керівників Новоолександрівського та Ручаївського закладів культури за організацію та неперевершене проведення заходу, а також небайдужих батьків маленьких артистів, які супроводжували, переодягали, розважали, годували та фотографували усі виступи від району.

Головна площа міста гостинно зустріла наших аматорів: устатковані кіоски з безкоштовним чаєм та різдвяним печивом, вертепи, новорічні прикраси, фото зони, глінтвейн тощо.
Дякуємо усім організаторам та учасникам обласного фестивалю, та сподіваємося наступного року знову порадувати мешканців міста та району своїми творчими винаходами!

Відділ культури і туризму райдержадміністрації



Вівторок, 09 Січня 2018 13:09 | Переглядів: 487

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]