Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Оновлення освіти потребує від педагогів вмілого використання як тардиційних так і нетрадиційних форм діяльності. Сучасні заклади освіти потребують сучасного педагога. Яким він має бути?

Компетентна, опитимістична, гуманна, інтелегентна, креативна, творча особистість - таким має бути педагог теперішнього і майбутнього.

27 квітня за участю начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Рогач Т.І., завідувача КНМУ "ЗРМК" ЗРР ЗО Холод М.В. під керівництвом методиста з дошкільної освіти КНМУ "ЗРМК" ЗРР ЗО Сергєєнко О.О. на базі Кушугумського ДЗО "Ромашка" відбувся постійно діючий семінар-практикум для директорів ДЗО району "Розвиток професійної компетентності педагогів ДЗО."
Засідання було присвячене формуванню комунікативної компетентності вихователів ДЗО.
Бо для успіху в житті та професійній діяльності, за словами британського політика Джона Леббока, вміння спілкуватися з людьми набагато важливіше за наявність таланту.
В ході роботи семінару-практикуму директори ДЗО поширили свої знання щодо компетнцій які свідчать про професіоналізм педагога та шляхи формування однієї із складових професіонала - комунікативної компетентності.
Під час практичної частини керівники ДЗО вчилися долати комунікативні бар"єри, встановлювати для ефективного контакту рівність позицій під час комунікації, вмінню переконувати співрозмовників, а також ознайомилися з наукою про невербальні комунікації (кінесику, такесику, семіотику, проксеміку, парамову).
За результатами роботи семінару розроблені поради щодо організації ефективного спілкування.

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

 



Четвер, 29 Березня 2018 09:07 | Переглядів: 356

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]