Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

У ЗАПОРІЖЖІ ВІДКРИТО НОВИЙ ЦЕНТР ОБСЛУГОВУВАННЯ ГРОМАДЯН «ПАСПОРТНИЙ СЕРВІС»

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль взяв участь у відкритті нового підрозділу ДП «Документ», де запоріжці можуть швидко, комфортно, сучасно та з державною гарантією оформити закордонний паспорт. Захід відбувся в паспортному сервісі, що розташований на третьому поверсі ТРЦ «Аврора» в обласному центрі. Це вже друга філія «Паспортного сервісу», перша розташована на вул. Незалежної України, 90 та працює і приймає громадян з серпня 2014 року.

- Сьогодні ми бачимо сучасний центр у місті Запоріжжя, який дозволяє отримати послугу в нормальних європейських умовах – без черг, корупції, з дитячою зоною. Найголовніше, що Паспортний сервіс є інструментом послуги, яка йде до людини. Саме такі речі і є сучасним інструментарієм, що діє на благо громадян і до якого ведуть реформи в нашій державі. Дуже хочеться, щоб такі центри розвивались у нашому регіоні й надалі. Тим паче, зважаючи, наскільки швидко та якісно було створено цей центр обслуговування громадян. Тож у добру путь і з відкриттям вас, - привітав працівників Центру голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Як повідомив начальник Управління ДМС у Запорізькій області Олександр Харіна, ДП «Документ» утворено 11 серпня 2003 року з підпорядкуванням Міністерству внутрішніх справ України, а згодом розпорядженням Кабінету Міністрів України передано до сфери управління Державної міграційної служби України (ДМС).

Структура ДП «Документ» складається з головного офісу та його регіональних підрозділів. Чисельність працівників становить понад 700 осіб, з яких до 60 відсотків - фахівці віком до 28 років.

У Паспортному сервісі надаються такі послуги:

оформлення закордонного паспорта;
оформлення закордонного паспорта для осіб до 16 років;
оформлення ID-картки;
проставлення апостилю;
страхові продукти;
оформлення інформаційної довідки про відсутність або наявність судимостей.
У залі також обласштовано зону відпочинку, очікування та зону для дітей.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Четвер, 07 Червня 2018 07:50 | Переглядів: 346

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]