Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Урочистий мітинг та концерт до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні біля Веселівського сільського клубу

Чимало свят дарує нам весна.
Як рідний день – повернення з дороги,
Та є найбільш хвилюючим для нас
Величне свято Перемоги!
Ось такими словами розпочався урочистий мітинг та концерт до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні біля Веселівського сільського клубу комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Запорізької області.
Відкрила захід – голова Веселівської сільської ради Леся Карпенко, наголосивши, що ці закарбовані в історії події пробуджують в кожному – почуття гордості за подвиг нашого народу. Ми пишаємося славою тих, хто приніс очікуваний мир світу та Україні, і схиляємо голови перед пам’яттю полеглих у Другій світовій війні.
На святі були присутні почесні гості – голова ради ветеранів Запорізького району Віктор Скловський, депутат Широківської сільської ради, голова ради ветеранів Веселівської сільської ради Віктор Хорошун, депутат Широківської сільської ради Олександр Полунін, депутат Широківської сільської ради Юлія Савченко та директор Петропільського НВК Лариса Суткова.
Ведучими заходу – завідувачем Веселівського сільського клубу Мариною Булат та провідним методистом з дозвіллєвої та туристичної діяльності районного Центру культури і дозвілля Анастасією Якубіною, оголошувалися вітальні номери художньої самодіяльності вокально-інструментального ансамблю «Галіарди» (Веселівський клуб) та учнів Петропільського НВК. «Танок життя» виконала талановита Марія Чобота (м. Запоріжжя).
Сюрпризом для малечі, від депутата Широківської сільської ради Юлії Савченко, стали аніматори, які організували розважальну програму та провели різноманітні конкурси.
Завершилися урочистості – смачною польовою кухнею, приготованою працівниками соціально-культурної сфери села Веселе.

 



Середа, 10 Травня 2017 12:17 | Переглядів: 556

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]