Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Дні Європи в Запоріжжі поєдналися з «Патріотичною весною»

У Запоріжжі на площі Фестивальній 14 травня відбудеться урочисте відкриття Днів Європи в Запорізькій області за участю керівництва регіону та міста, студентів та громадськості.

З цієї нагоди традиційно заплановано проведення численних інформаційних, тематичних, культурно-мистецьких та спортивно-масових заходів, які покликані підвищити рівень поінформованості громадськості щодо європейської інтеграції.

Зокрема, працюватимуть: «Європейське містечко», яке ознайомить жителів Запоріжжя та гостей міста з культурою та традиціями європейських країн; «Європейське техномісто», де демонструватимуться показові виступи та виставка винаходів юних техніків. Передбачено також безліч конкурсів та майстер-класів; спортивні змагання; виставка робіт ручної роботи; святковий концерт дитячої творчості «Європейський вибір» тощо.

Також цього дня на площі Фестивальній за підтримки обласної державної адміністрації відбудеться культурно-мистецька акція «Патріотична весна», спрямована на залучення широкого загалу до надання допомоги військовим Збройних Сил України та Національної гвардії.

У програмі культурно-мистецької акції «Патріотична весна»:

11.00-12.00 – «Весняний ярмарок»: виставка сувенірів та майстер-класи; виставка військової техніки; польова кухня; фото зона; інформаційні стенди про військову службу за контрактом у Збройних Силах України;

12.15 - 13.00 - урочисте відкриття акції: показовий виступ вихованців Запорізького обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник»; плац-концерт військових оркестрів в/ч 3029 та в/ч 3033;

14.00 - 17.00 - концерт за участю заслуженого артиста естрадного мистецтва України, композитора, співака Анатолія Сердюка; учасниць дитячо-молодіжного фестивалю «Краса і гордість козацького краю»; представників національно-культурних товариств області; студії арабського танцю «Басіма» арабського центру м. Запоріжжя; театру-студії «Музична казка», ансамблю естрадного танцю «Шанс» та ансамблю народного стилізованого танцю «Гармонія» центру естетичного виховання Хортицького району, запорізьких співаків.

Також на пл. Фестивальній відбудеться байкер-шоу.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



субота, 13 Травня 2017 09:52 | Переглядів: 504

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]