Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Привітання з Днем усиновлення!

Сьогодні, 30 вересня, в Україні відзначається молоде, але дуже щире та яскраве, свято – День усиновлення. Це свято встановлено, "враховуючи суспільну значущість усиновлення в забезпеченні права кожної дитини на виховання в сім’ї, з метою підтримки та розвитку національного усиновлення".

 Не дарма говорять, що це свято милосердя, людяності, щирості та великодушності, тому що подарувати дитині сім’ю, а разом з нею тепло, любов та підтримку, це подарувати їй світле майбутнє та яскраве життя!

 Це свято символічно збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії - біблійним прикладом сімейної злагоди, миру, вірності і любові, високої моральності та надії, адже всі діти мають право на виховання в сім’ї, в оточенні родинного тепла і турботи, любові та підтримки. Усиновити дитину – означає проявити людяність та милосердя.

 Усиновлення дійсно заслуговує на повагу та пошану. Тому служба у справах дітей Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області щиро вітає всіх усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів, що прийняли до своїх родин дітей, які за різних обставин втратили рідні сім’ї. Висловлюємо їм велику пошану та подяку. Бажаємо сімейного щастя, міцного здоров’я, щирих посмішок та багато любові!



Четвер, 30 Вересня 2021 11:20 | Переглядів: 294

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]