Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Управління соціального захисту населення Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області інформує

Управління соціального захисту населення Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області інформує, що Координатором проектів ОБСЄ в Україні та студією онлайн-освіти EdEra був розроблений новий онлайн-курс із протидії домашньому насильству «ДІМ (НЕ)БЕЗПЕКИ».
Онлайн-курс доступний за посиланням https://www.nonviolence.ed-era.com та розрахований на широку аудиторію і має на меті сприяти поширенню обізнаності громадськості про систему заходів спрямованих на запобігання та протидію домашньому насильству.
Відвідувачі курсу можуть отримати розуміння того, які різні форми може мати домашнє насильство, зокрема фізичне, сексуальнее, психологічне та економічне. Запропоновані тексти, лекції та ілюстрації допомогають розібратися у причинах і наслідках, що зумовлюють насильство. Курс є корисним для тих, хто вже праціє в цій сфері, а також для тих, хто постраждав від домашнього насильства, або людей, які стали свідками такого випадку. Цей курс надає детальний опис зусіль, яких можна докласти для реагування на ситуацію домашнього насильства за допомогою наяних державних інструментів та ресурсів неурядових організацій.
У 2020 році в рамках проекту «Посилення спроможності Міністерства соціальної політики України у протидії домашньому насильству» були розроблені відповідні тематичні посібники, з якими можна ознайомитися за наступними посиланнями:

- Методичний посібник для фахівців , які проваджують Типову програму для кривдиків
https://www.osce. org/uk/project-coordinator-in-ukraine/471033
- Збірник практичних матеріалів для роботи з кривдиками
https://www.osce.org/ uk/project-coordinator-in-ukraine/471051

 



Понеділок, 11 Січня 2021 14:38 | Переглядів: 167

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]