Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Про проведення семінару навчання

18.02.2022 підрозділом соціального захисту населення за місцем розташування смт. Новомиколаївка управління соціального захисту населення Запорізької райдержадміністрації Запорізької області (далі Підрозділ) було проведено семінар-навчання з представниками територіальних громад, які взаємодіють з Підрозділом. На зустрічі були присутні уповноважені особи Новомиколаївської та Тернуватської селищних рад та представники ЦНАП Тернуватської селищної ради, які надають адміністративні послуги соціального характеру.
На семінарі-навчанні було проведено аналіз стану впровадження та якісного використання ПК «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» під час надання адміністративних послуг соціального характеру.
Наголошено на тому , що підрозділ приймає заяви та необхідний пакет документів для призначення державних соціальних допомог, пільг та субсидій від територіальних громад виключно з використання програмного комплексу «ІІС «Соціальна громада», тому якісне заповнення електронних справ є дуже важливим питанням, яке впливає на призначення всіх видів допомог, пільг та компенсацій. Було детально розглянуто законодавчі акти, якими необхідно керуватися під час прийняття заяв та декларацій. Було наголошено про терміни передачі оригіналів документів до Підрозділу.
Другим питанням навчання було забезпечення соціального захисту осіб з інвалідністю. Спеціалісти Підрозділу нагадали про право на забезпечення ТЗР особи з івналідністю, про можливість подачі документів через електронний кабінет особи, про реєстрацію осіб з інвалідністю в електронному кабінеті особи при первинному взятті на облік в банку даних, про санаторно-курортне лікування, про професійну адаптацію та інше .

На зустрічі було акцентовано увагу присутніх також на соціальному захисті учасників антитерористичної операції та членів їх сімей , а саме: санаторно-курортне лікування, психологічна та професійна реабілітація та інше.



Середа, 23 Лютого 2022 14:03 | Переглядів: 140

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]