Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Оголошення

Визначення підприємства (організації), що здійснює функції робочого органу з організації проведення конкурсу з визначення пасажирських автомобільних перевізників з перевезення пасажирів автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах заг

Визначення підприємства (організації), що здійснює функції робочого органу з організації проведення конкурсу з визначення пасажирських автомобільних перевізників з перевезення пасажирів автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Запорізького району Запорізької області

 

Відповідно до статті 6, пункту 5 частини 1 статті 13, пунктів 1, 9 частини 1 статті 39, часини 1 статті 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»,  статтей 7, 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 (зі змінами) розпорядженням голови Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області від 01.07.2021 №208 утворено конкурсний комітет з визначення підприємства (організації), що здійснює функції робочого органу з організації проведення конкурсу з визначення пасажирських автомобільних перевізників з перевезення пасажирів автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Запорізького району Запорізької області (далі – Комітет) та затверджено форму заяви для участі в конкурсі з визначення підприємства (організації), що здійснює функції робочого органу.

Увага, оголошується конкурс!

Запорізькою районною державною адміністрацією Запорізької області з 05 липня 2021 року оголошується конкурс із визначення підприємства (організації) — робочого органу, яке буде залучено організатором на договірних умовах для здійснення функції  робочого органу при організації проведення конкурсу по перевезенню пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Запорізького району.

Організатор — Запорізька районна державна адміністрація Запорізької області.

Для отримання детальної інформації про порядок проведення конкурсу, іншої інформації з питань конкурсу можна звернутися за контактним телефоном: 095 354 7960, крім суботи, неділі та святкових днів з 08:00 до 16:30 години або за адресою: 69089, м. Запоріжжя, вул. Істоміна, 8.

Умови конкурсу.

До участі в конкурсі допускається підприємство (організація), що має фахівців   в   галузі   автомобільного   транспорту,   матеріальні   ресурси   та технології, а також досвід роботи не менш як три роки з питань організації пасажирських перевезень.

На робочий орган покладаються функції з належної підготовки матеріалів для проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Запорізького району, приймання документів на конкурс, перевірки достовірності одержаної від перевізника-претендента інформації, їх аналізу та оцінки відповідності конкурсних пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу, підготовки паспортів автобусних маршрутів та підготовки договорів з переможцями конкурсу та інших матеріалів.

Перелік документів, що надаються для участі у конкурсі:

  1. Заява на участь у конкурсі (встановленої форми).
  2. Копія Статуту.
  3. Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.
  4. Кошторис видатків для забезпечення і підготовки матеріалів конкурсу з перевезення пасажирів.
  5. Інформація про фахівців, яких буде залучено до підготовки матеріалів конкурсу із перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування та про досвід роботи підприємства.
  6. Опис матеріальних    ресурсів    та    технологій,    які     передбачається використовувати   для   забезпечення   функціонування  робочого   органу  та підготовки необхідних документів.

 

Пропозиції на участь у конкурсі подаються претендентами у запечатаному конверті. Подання пропозицій не в повному обсязі, подання в пропозиціях недостовірної інформації, а також несвоєчасне надання пропозицій є підставами для недопущення претендента до участі у конкурсі.

Не допускаються для участі в конкурсі підприємства (організації), які надають послуги з перевезень, провадять діяльність на ринку транспортних послуг, пов’язану з наданням послуг з перевезень, представляють окремих автомобільних перевізників.

Конкурс відбудеться 09 серпня 2021 року о 13:00 год. за адресою: 69089,          м. Запоріжжя, вул. Істоміна, 8, Запорізька районна державна адміністрація Запорізької області.

Зразок заяви на участь у конкурсі та додаткову інформацію можна отримати у організатора за вказаною вище адресою з 05 липня 2021 року.

Строк прийняття документів на конкурс: з 05 липня 2021 року по 05 серпня 2021 року.

Адреса, за якою подаються документи: 69089, м. Запоріжжя, вул. Істоміна, 8, Запорізька районна державна адміністрація Запорізької області; режим роботи: з 08.00 до 16.30 год., перерва на обід: з 12.00 до 12.30 год.

Телефон для довідок: 095 354 7960.

 

Запорізька районна державна адміністрація Запорізької області

 

 

Понеділок, 05 Липня 2021 08:20 | Переглядів: 223

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]