Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

USAID ОГОЛОСИЛО УМОВИ ВІДБОРУ ГРОМАД ЗАПОРІЗЬКОЇ, ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ТА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ ДЛЯ УЧАСТІ У ПРОГРАМІ DOBRE

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Віталій Боговін взяв участь в онлайн-презентації програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Захід відбувся за участі Cюзан Кутор, виконуючої обов’язки директора місії USAID, В’ячеслава Негоди, заступника Міністра розвитку громад та територій України, Беррі Ріда, директора програми USAID DOBRE. До заходу також долучилися керівниця апарату Зінаїда Бойко та представники об’єднаних територіальних громад області. Агентство США з міжнародного розвитку оголосило умови конкурсного відбору 25 об’єднаних громад Запорізької, Чернівецької та Чернігівської областей для участі в програмі.

Віталій Боговін побажав майбутнім учасникам конкурсу успіхів, подякував Агентству з міжнародного розвитку за те, що Запорізьку область цього року відібрано для участі у програмі DOBRE, та зазначив, що Запорізька область вже має певний досвід співпраці з агентством з міжнародного розвитку (USAID). Наразі в області успішно реалізуються такі проєкти USAID як «Економічна підтримка Східної Європи», «Підтримка аграрного та сільського розвитку», «Економічні можливості постраждалим від конфлікту».

– Впевнений, що програма DOBRE дасть нові можливості для подальшого розвитку місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку об’єднаних територіальних громад, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Дуже сподіваюся, що об’єднані територіальні громади Запорізької області візьмуть активну участь у конкурсі і складуть гідну конкуренцію громадам Чернігівської та Чернівецької областей, – зазначив очільник області.

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, яка виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

З 2016 року програма USAID DOBRE підтримала 75 громад в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.

Із червня 2020 року програма розпочинає свою роботу ще в трьох областях: Запорізькій, Чернівецькій, та Чернігівській.

Довідково.

Заявки прийматимуть до 20 липня 2020 року.

Детально з умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://uacrisis.org/uk/umovy-konkursnogo-vidboru-dlya-uchasti-u-programi-usaid-dobre

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА 



Середа, 17 Червня 2020 09:31 | Переглядів: 448

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]