Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Шановні підприємці Запорiзького району!

З нагоди вашого професійного свята прийміть найщиріші вітання та побажання успіхів у вашому бізнесі. Висловлюю вам подяку за наполегливу працю та активну громадянську позицію, високий професіоналізм та ініціативність.

 

Нехай повняться ряди успішних підприємців, які відчувають нерозривне єднання особистих та громадських інтересів, підприємців, які намагаються реалізувати свій потенціал для загальної користі. Тих, хто не зупиняється на досягнутому, будує свою справу з перспективою, реалізує цікаві соціальні проекти. Хто бере активну участь у благоустрої району, благодійних акціях, з розумінням ставиться до вирішення соціальних питань в районі.

 

Нехай доля завжди посміхається вам, а партнери ніколи не підводять. Бажаю вам завжди знаходитись у потоці рівномірного і головне – поступового зростання обсягів виробництва та реалізації товарів і послуг, а також постійного збільшення надходжень та прибутків. Зичу вам витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці, нескінченної ділової енергії для втілення нових бізнес-проектів. Нехай кожна започаткована справа буде вдалою і успішною.

 

Хай мир, добробут і злагода будуть у кожному домі, у кожній сім’ї. Нових трудових здобутків вам в ім’я розквіту та на благо України!

 

 З повагою, перший заступник голови Запорiзької райдержадміністрації Свiтлана Чудеснова

 



Неділя, 06 Вересня 2020 13:45 | Переглядів: 617

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]