Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ВІДКРИТТЯ ПАМ’ЯТНОЇ МЕМОРІАЛЬНОЇ ДОШКИ В.М.СКЛОВСЬКОМУ

Сьогодні відбулося урочисте відкриття пам’ятної меморіальної дошки на честь небайдужої людини, справжнього патріота Запорізького району, який майже 12 років очолював та надихав Запорізьку районну організацію ветеранів - СКЛОВСЬКОГО Віктора Михайловича.

У заході взяли участь керівники району, області, представники ветеранських організацій сільських рад, колеги, друзі, однодумці та соратники, і, звісно, члени родини Віктора Михайловича.

Нажаль, не всі, хто хотів сьогодні бути поруч, мали змогу приїхати, але всі завжди будуть пам’ятати Віктора Михайловича і поважати його за принциповість, увагу та чуйність до кожного ветерана, небайдужість, вірність своїй справі!

Життєвий шлях Віктора Михайловича розпочався 16 січня буремного 1941 року у м.Запоріжжі, отримав вищу освіту – закінчив Дніпропетровський сільськогосподарський інститут за спеціальністю «агрономія».

Віктор СКЛОВСЬКИЙ працював на різних посадах:

заступником голови правління колгоспу «Дружба» Запорізького району,

провідним спеціалістом відділу селекції та насінництва Інституту олійних культур,

помічником-консультантом народного депутата,

з 2007 року і до кінця своїх днів очолював Запорізьку районну організацію ветеранів України…

29 вересня 2019 року Віктор Михайлович пішов з життя, але його справу продовжує Борис Іванович КОНОШЕНКО, голова районної ради ветеранів Запорізького району.

Багато теплих слів було сказано сьогодні. Виступила перед присутніми і Світлана ЧУДЕСНОВА, яка згадала Віктора Михайловича як цілеспрямованого керівника, який зміг відмінно налагодити роботу ветеранської організації в Запорізькому районі.

Багаторічну і плідну працю Віктора Михайловича було відзначено медалями: «За трудову доблесть», «За доблесний труд», «Маршала Жукова», «Ветеран труда», знаками та Почесними грамотами Верховної ради України, Кабінету Міністрів…

  

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



П'ятниця, 01 Жовтня 2021 13:55 | Переглядів: 211

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]