Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Організацію роботи пунктів щеплення буде змінено

Обговоренням проблемних питань  роботи в умовах «червоної» зони епідемічної небезпеки розпочалася традиційна нарада «День територіальних громад»  на комунікаційній платформі ЗУМ.  Голова Запорізької ОДА Олександр Старух розпочав захід з   підсумків візиту до області Міністра охорони здоров´я Віктора Ляшка, що відбувся на початку тижня.

  • Наголошую,  результативність вакцинальної кампанії в області невисока - 39% від плану. Область посідає дев´яту сходинку за кількістю введених вакцин в Україні. Відкриття трьох нових центрів вакцинації у Запоріжжі та нова організація роботи бригад, що проводять щеплення, нададуть новий поштовх кампанії, - упевнений Олександр Старух.

На думку голови облдержадміністрації, щоб  найшвидше області вийти з червоної зони, треба посилити контроль за дотриманням карантинних обмежень та відкрити нові локації вакцинації, зручні для населення.  Так, рішення відкрити пункт вакцинації за межами медичних закладів, як це було зроблено у Запоріжжі,  принесло свої результати. Від стабільних 100-130 щеплень за прийом однієї бригади  їх кількість зросла до 400-500.

  • Я прошу голів територіальних громад спільно з керівниками медичних закладів скоригувати час роботи пунктів вакцинації у зручний для ваших людей. Для збільшення пропускної спроможності потрібно збільшити кількість персоналу, який вводить данні пацієнта до бази даних. Це значно пришвидшує результативність, - зазначив Олександр Старух.

За підсумками наради було сформульовано перелік завдань, які прискорять темпи вакцинації на територіях та підвищать рівень надання ефективної допомоги у боротьбі з пандемією.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА



П'ятниця, 22 Жовтня 2021 09:23 | Переглядів: 143

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]