Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

“ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО” - НА ФЛАГМАНІ ПРЕЗИДЕНТСЬКОЇ ПРОГРАМИ РОБОТИ НЕ ЗУПИНЯЮТЬСЯ

Продовжуються роботи на флагмані президентської програми «Велике будівництво» — автотранспортній магістралі через річку Дніпро в м. Запоріжжя. 

Так, на вантовому мосту виконано монтаж шести секцій прогонової будови плавучим краном LK-800 “Захарій”. Проведено зварювання восьми стиків між секціями. Виконані роботи з монтажу плит тротуарів. Виконується монтаж  опалубки на пілоні краном TEREX та влаштування арматурного каркасу пілону. Забетонована друга захватка  пілону (перша та друга нога). Ведуться роботи з влаштування тимчасових опор МО-1н, МО-4н. 

 На балковому мосту на споруді № 4н закінчені роботи по поздовжньому насуванню прогонової будови споруди довжиною 405м та вагою понад 3400т на постійні опори. Виконуються роботи з опускання прогонової будови на опорні частини. На споруді №5н виконані роботи з монтажу та заварювання блоків прогонової будови (всього змонтовано 34 монтажних блоки коробчастої балки прогонової будови). Виконані роботи з бетонування VІІ захватки (довжина 42,0м) плити проїзної частини. Виконуються роботи з армування VIІІ та ІХ захватки плити проїзної частини. Виконуються роботи з встановлення анкерів на тротуарах під бар’єрну огорожу.

На інших спорудах також тривають ремонтні роботи:   виконано монтаж  залізобетонних балок (30шт) та їх омонолічування, виконані ремонтні роботи на плиті проїзду прогонової будови, виконані роботи з нанесення гідроізоляції на тротуарі споруди, виконуються роботи з монтажу перил та бордюрного каменю.

 Запорізький міст – це магістраль безперервного руху протяжністю понад 9 км, що складається з 6 транспортних розв’язок, в складі яких 27 штучних споруд, у тому числі два позакласових мости (балковий і вантовий) з окремими спорудами під кожний напрямок руху. 

До кінця року заплановано відкриття першого проїзду вантовим мостом.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА

 

 



субота, 23 Жовтня 2021 09:15 | Переглядів: 174

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]