Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ОБЛАСНА ВЛАДА ПЕРЕВІРИЛА ГОТОВНІСТЬ ШЛЯХОВИКІВ ТА ІНШИХ СЛУЖБ ДО ЗИМИ

23 жовтня під головуванням начальника обласного штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій першого заступника голови Запорізької обласної державної адміністрації Володимира Шустова відбувся другий етап командно-штабних навчань. Мета  - перевірити готовність до подолання надзвичайних ситуацій під час осінньо-зимового періоду на магістральних автошляхах та забезпечити їх проїздність. Захід відбувався на місці відстою важковагового транспорту на трасі Харків –Сімферополь. 

У навчаннях взяли участь  представники Служби автодоріг в Запорізькій області, Головного управління національної поліції, Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій. 

Начальник служби автодоріг в Запорізькій області Олег Галич ознайомив Володимира Шустова з планом дій підрозділів служби на випадок настання надзвичайної ситуації. Так, Служба автодоріг забезпечила 98% готовність  спеціалізованої техніки у кількості 176 одиниць. На 100% готове навісне обладнання - 87 одиниць та 29 одиниць додаткової техніки. 

Заступник начальника головного управління з реагування ДСНС в Запорізькій області  Микола Заіка доповів про повну готовність особового складу та спецтехніки. Підрозділи ДСНС підготували 89 одиниць техніки, яка перебуває на чергуванні, 95 одиниць техніки, що знаходиться в резерві, 10 одиниць інженерної техніки та інше спецобладнання.

  • Всі служби, які можуть бути задіяні для ліквідації надзвичайних ситуацій на магістральних шляхах області, продемонстрували повну готовність до подолання несприятливих природних явищ. І техніка, і люди перебувають у повній готовності, Особливістю цьогорічної підготовки до зимових негараздів є зростання захворюваності на ковід. Це може призвести до нестачі кадрів на випадок настання надзвичайної ситуації. Але начальник служби автодоріг відзначив, що рівень вакцинації по Службі наближається до 60% від кількості персоналу. І у найближчі дні цей показник буде підвищено, - зазначив Володимир Шустов.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА

 



Понеділок, 25 Жовтня 2021 08:14 | Переглядів: 144

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]