Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ГОЛОВА ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ПЕРЕВІРИВ СТАН РЕМОНТНИХ РОБІТ У ПРИЙМАЛЬНОМУ ВІДДІЛЕННІ ТОКМАЦЬКОЇ ЛІКАРНІ

26 жовтня голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух перебував із робочою поїздкою  у Пологівському та Бердянському районах. Очільник області в ході поїздки оглянув стан справ на будівництві ряду важливих соціальних об’єктів, що споруджуються за програмою Президента України «Велике будівництво».

Першою зупинкою робочої поїздки стало приймальне відділення Токмацької багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування. Зазначимо, що це одне із дев’яти приймальних відділень опорних лікарень області, які оновлюють за програмою Президента України «Велике будівництво». 

Станом на сьогодні готовність приймального відділення в Токмаку становить на рівні  60%. Після завершення всіх робіт у медзакладі заплановано встановити рентгенівську діагностичну систему Calipso F MTOes, відеоендоскопічну систему та систему ультразвукової діагностики. 

Однак підряднику все одно потрібно пришвидшувати  занадто повільні темпи виконання ремонтних робіт та закупівлі обладнання. Відділення необхідно відкрити до кінця року. 

 

Довідково. 

КП «Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Токмацької міської ради має поліклініку  та стаціонар з наступними відділеннями: соматичне (терапевтичні, неврологічні, кардіологічні ліжка) інфекційно-боксоване для дорослих та дітей, педіатричне, хірургічне (з хірургічними, травматологічними та урологічними ліжками), акушерсько-гінекологічне. У лікарні також надається допомога хворим на COVID-19. На сьогодні кількість ліжок, виділених для лікування хворих на COVID-19, становить 40 одиниць, з них 22 – забезпечені централізованим киснепостачанням, а 18 – кисневими концентраторами. Кількість ліжок інтенсивної терапії – 4.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА



Середа, 27 Жовтня 2021 08:31 | Переглядів: 121

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]