Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЮРІЙ МАЛАШКО: “РЯТУВАЛЬНО-ПОШУКОВІ РОБОТИ НА МІСЦІ ВЛУЧАННЯ РОСІЙСЬКИХ РАКЕТ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ”

 

Після інспекції місця нічної трагедії керівник Запорізької ОВА Юрій Малашко в прямому етері телемарафону “Єдині новини” розповів про наслідки ракетного удару та оперативну ситуацію в регіоні.

Як зазначив Юрій Малашко, в обласному центрі досі тривають рятувальні роботи. Наразі з-під завалів дістали тіла двох загиблих, ще одне тіло рятувальники намагаються дістати. Постраждало шестеро, серед яких жінка на шостому тижні вагітності, врятовано 11 осіб. Всім постраждалим надають медичну та соціально-психологічну допомогу. Досі існує вірогідність, що дев'ять безвісти зниклих досі живі, але під завалами.

Хочу звернутися до всіх мешканців Запорізької області: під час повітряної тривоги не нехтуйте своєю безпекою. Бережіть себе та своїх близьких, - зауважив очільник ОВА.

В Енергодарі ворог не припиняє тероризувати населення. Через наявність російського озброєння на території станції зберігається ризик ядерної катастрофи.

У прифронтових містах, які щоденно зазнають обстрілів, продовжують знаходитись цивільні, руйнувань зазнає інфраструктура. Люди не виїздять з різних причин: надають допомогу лежачим рідним, там знаходяться лікарі, органи влади, які надають послуги місцевим жителям.

 

ЗАПОРІЗЬКА
ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 



Четвер, 02 Березня 2023 14:33 | Переглядів: 342

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]