Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Ваучер. 7 кроків до нових професійних знань

Державна служба зайнятості пропонує безкоштовно отримати ваучер на навчання, щоб підвищити конкурентоспроможність на ринку праці та швидше знайти роботу.
«За допомогою ваучера громадянам певних категорій можна здобути нову професію чи підвищити кваліфікацію, а роботодавцям - отримати необхідний кваліфікований персонал, - розповідає директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік. - Навчатися за ваучером можна за 70 професіями та спеціальностями, зокрема у сфері ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування, самостійно обравши професію або спеціальність, заклад освіти у межах України та форму навчання: очну, заочну чи дистанційну».
Для отримання ваучера на навчання фахівці радять зробити такі кроки:
Обрати центр зайнятості.
Звернутися до будь-якого структурного підрозділу Запорізького обласного центру зайнятості та повідомити про намір отримати ваучер на навчання.
Визначитись з професією / спеціальністю.
На цьому етапі необхідно визначитися, на кого бажаєте вчитися. Вибрати необхідну професію або спеціальність з переліку професій, за яким може бути виданий ваучер. Перелік професій та спеціальностей тут: https://is.gd/qjIfuw
Подати пакет документів.
Написати заяву на отримання ваучера та надати пакет документів до служби зайнятості.
Перелік документів тут: http://surl.li/feqeq
Отримати рішення центру зайнятості щодо видачі ваучера.
Фахівці служби зайнятості протягом 8 днів опрацьовують вашу заяву та приймають рішення.
Отримати ваучер.
Протягом 5 робочих днів з дня надходження позитивного рішення необхідно звернутися в обраний вами центр зайнятості та отримати ваучер.
Вибрати навчальний заклад.
Обрати навчальний заклад, який має право здійснювати діяльність у сфері вищої освіти та професійно-технічної освіти із переліку навчальних закладів, для навчання в яких може бути виданий ваучер. Перелік тут: https://is.gd/LtO4Vm
Навчання.
Подати до обраного навчального закладу ваучер та пакет документів для вступу, укласти з навчальним закладом договір та розпочати навчання.
Більш детально за посиланням https://is.gd/6czbRh

Додаткову інформацію можна отримати Contact-центрі ЗОЦЗ за номером 0 800 33 67 28 або на телеграм каналі https://t.me/Pidtrumka_DCZ_Zaporizhzhia

 



Четвер, 25 Травня 2023 08:36 | Переглядів: 186

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]