Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018»

Вчителі – це люди, які несуть знання, досвід, які передають історію розвитку держави та виховують молоде покоління. Тому саме вони і є надією України. Вчительська справа – це той фундамент, на який спирається вся країна, роблячи свої перші кроки до європейського розвитку.
Завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018». За його підсумками відбулося урочисте нагородження переможців та лауреатів обласного туру дипломами та грошовими преміями. З цими вагомими здобутками освітян привітали голова обласної ради Григорій Самардак та заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін . Цього року в першому турі конкурсу взяли участь 255 учителів, а на участь в обласному турі конкурсу подали матеріали 73 педагогічних працівники, які представили свої творчі досягнення, ефективні інноваційні технології навчання, обмінювалися ідеями, підходами, новими поглядами на викладання навчальних предметів. Дуже приємно, що лауреатом конкурсу стала Касьянова Олена Юріївна, учитель фізики Балабинського НВК «Престиж», яка постійно поглиблює свої знання, стежить за новинками літератури, використовує передову методику навчання та виховання підростаючого покоління.
Шановна Олена Юріївна, прийміть найщиріші вітання, нехай ніколи не зраджують Вам душевні сили, не вичерпуються запаси Вашого здоров’я, оптимізму, натхнення і професіоналізму.
Ми раді Вашому успіхові. Бажаємо, щоб успіх і надалі супроводжував Вас у педагогічній праці та особистому житті.

 

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації



Четвер, 19 Квітня 2018 07:51 | Переглядів: 292

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]