Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

«Спорт для всіх – спільна турбота»

З 1 по 30 квітня 2019 року в Запорізькій області проводиться Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» з упорядкування спортивних майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення. До участі у Місячнику запрошуються різні верстви населення, підприємства, установи та організації різних форм власності, органи місцевої влади і місцевого самоврядування. Відділ освіти, молоді та спорту Запорізької районної державної адміністрації та комунальний заклад "Запорізька районна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа" ЗРР ЗО звертаються з проханням до всіх охочих приєднатися до цієї акції, посприяти в проведенні та взяти участь в даному заході.
Головною метою Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» є покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та у місцях масового відпочинку.
Основні завдання місячника:
- упорядкування та облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього періоду за участю широкої громадськості;
- стимулювання співпраці органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємництва та громадських організацій, мешканців, особливо молоді, щодо будівництва, ремонту, облаштування та утримання місць для самостійних і групових занять різними видами рухової активності людей на дозвіллі.
Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації



Середа, 27 Березня 2019 12:22 | Переглядів: 135

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]